Kopyalanamaz
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ahşap Renklendiriciler
Akrilik Astar
Akrilik Dolgu Vernikler
Akrilik Son Kat Boya
Akrilik Son Kat Vernikler
Akrilik Ürünler
ANKA LINE
Bariyer
Cila Tipi Polyester
Dekoratif Ürünler
Dış Cephe
Endüstriyel Astar
Endüstriyel Özel Efekt Boyalar
Endüstriyel Son Kat Boya
Endüstriyel Ürünler
Ferforje Vernikler
İç Cephe
İncelticiler
İnşaat Grubu Ürünleri
Mobilya Grubu Ürünleri
Pigmentler
Poliüretan Astarlar
Poliüretan Dolgu Vernikler
Poliüretan Panel Kapı Boyaları
Poliüretan Son Kat Boyalar
Poliüretan Son Kat Vernikler
Poliüretan Ürünler
Polyester Astarlar
Polyester Dolgu Vernikler
Polyester Ürünleri
Selülozik Astarlar
Selülozik Panel Kapı Boyası
Selülozik Son Kat Boyalar
Selülozik Son Kat Dolgu Vernikler
Selülozik Son Kat Vernikler
Selülozik Ürünler
Tamamlayıcı Ürünler
Yardımcı Ürünler
{ "homeurl": "http://ankaline.com.tr/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "70px", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 2, "noresultstext": "Sonuç bulunamadı !", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://ankaline.com.tr/wp-content/plugins/ajax-search-lite/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "defaultsearchtext": "Buradan Arama Yapabilirsiniz...", "autocomplete": { "enabled" : 0, "lang" : "tr" }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "redirectonclick": 1, "trigger_on_facet_change": 0, "settingsimagepos": "right", "hresultanimation": "fx-none", "vresultanimation": "fx-none", "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "iianimation": "1", "analytics": 0, "analyticsString": "ajax_search-{asl_term}", "redirectonclick": 1, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "overridewpdefault": "0" }
Akrilik Sistemler

Akrilik reçine esaslı, reaksiyon kurumalı, iki komponentli sistemdir. İki komponentli olan bu sisteme ait ürünler kullanılırken, teknik ürün föylerine ve ürün ambalajının üzerinde belirtilen karışım oranı göz önünde tutularak uygulama öncesi karıştırılması gerekmektedir.

Astar ve dolgu ile beraber hem şeffaf hem de pigmentli son kat boya ve vernikler tam mat, yarı mat ve parlak seçenekleri ile ahşap profesyonellerinin hem fonksiyonel hem de estetik açılarından ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.
Bu sistemin ana özelliği sararmaya karşı maksimum direnci sağlaması, uygulama yapılan yüzeyde yüksek çizilme direnci yaratmasıdır. Ayrıca akçaağaç, meşe gibi ahşaplarda tercih edilen açık gözenekli uygulamalarda da son derece kaliteli sonuçlar vermektedir.

Tüm iç mekanda kullanılan banyo mobilyalarında, mutfak dolaplarında ve özellikle güneşe maruz kalabilecek mobilyalarda tercih edilen akrilik sistemler, üstün performansı ve yüksek kalitesi ile öne çıkmaktadır.

akrilik-sistemler
akrilik-sistemler-1

poliuretan-sistemler
poliuretan-sistemler-1

Poliüretan Sistemler

Poliüretan esaslı, alkid reçine içeren, reaksiyon kurumalı, iki komponentli sistemdir. İki komponentli olan bu sistemde, teknik ürün föylerine ve ürün ambalajının üzerinde belirtildiği karışım oranı göz önünde tutularak uygulama öncesi karıştırılması gerekmektedir. Astar ve dolgu ile beraber hem şeffaf hem de pigmentli son kat boya ve vernikler tam mat, yarı mat ve parlak seçenekleri ile bir çok farklı ihtiyacı karşılayıp, mobilyalara da estetik kazandırmaktadır.

Poliüretan sistem boya ve vernikler özellikle son yıllarda yapılan başarılı ar-ge çalışmaları ile sararmaya karşı tatmin edici bir dayanım sağlarken, özellikle açık renk boyalar için geliştirilmiş özel sertleştirici sistemleri sayesinde, zaman içindeki renk değişimlerine karşı boyanın direncini çok daha artırmaktadır.

Aynı zamanda poliüretan sistemler sert darbelere karşı tatmin edici yüzey dayanıklılığına, kimyasal ve fiziksel dirence sahiptirler. Tüm iç mekan masif ve kaplamalı mobilya yüzeylerin, dolap kapaklarının, kapıların, sandalyelerin, çerçevelerin boyanma ve verniklenmesinde kullanılır. Yüksek esnekliğe sahip olan bu ürünlerin kuruma süreleri de oldukça iyidir. Bitmiş ürünlerin paketlenmesinin 21C° de 18-24 saat gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmesine olanak verir. Konvansiyonel ve basınçlı pistole tabancaları, perde akıtma sistemi ve otomatik boyama sistemleri ile uygulanabilir.

Selülozik Sistemler

Nitroselüloz esaslı, hava kurumalı olan bu sistem tek komponentlidir. Tek komponentli olması sebebiyle, karışım hazırlama ihtiyacı bulunmamaktadır. Astar, dolgu, şeffaf ve pigmentli mat ve parlak son kat boya ve vernikler ürün gamında mevcut olup, belirli estetik ve dekoratif ihtiyaçların karşılanmasını sağlar. Uygulaması çok kolay olan bu sistem, çok hızlı kuruma özelliğine de sahiptir. Her türlü ahşap mobilya, mdf, sunta, masif ve kaplama yüzeylere kolayca uygulanır.

selulozik-sistemler

polyester-sistemler-a

Polyester Sistemler

Üç komponentli olan bu sistem bünyesinde 1. komponent olan boya, 2. komponent olan sertleştirici ve 3. komponent olarak hızlandırıcıyı barındırır. Uygulama için hazırlık sürecinde teknik ürün föyü ve ürün ambalajı üzerinde belirtildiği oranlarda karıştırılması gerekmektedir. ANKA LINE polyester ürünleri yüksek doldurma gücüne sahip, son derece dayanıklı ve sağlam zemin oluşumu ile mükemmel fiziksel ve kimyasal direnç sağlar. Üzerine uygulanan parlak boya veya cilanın zamanla parlaklığını azaltmadığı,çökme yaptırmadığı ve uzun süreli canlı bir görünüm verdiği için özellikle bu uygulamaların öncesinde zemin astarlanmasında tercih edilmektedir. Polyester beyaz astar veya dolgu vernik uygulaması ile poliüretan ve akrilik son kata zemin hazırlama süreci tamamlanmış olur. Ürün kullanıcısının mükemmel parlak bir yüzey elde etmesine olanak verir. Polyester sistemler sadece konvansiyonel pistole tabancaları ve üç komponenti ürünler için özel pompa boyama sistemleri ile uygulanabilir. Gerek raf ömrü gerekse kap karışım ömrü, akrilik ve poliüretan sistemlere nazaran daha kısadır.

Polyester Ürünleri Gör
Tintometrik Sistemler

Tintometrik Ahşap

Tintometrik Ahşap Sistemi hayallerinizdeki renkleri beş adımda gerçekleştiren sistemdir. Mimarlar, sanatkarlar, mobilya üreticileri ve diğer ahsap profesyonellerinin istedikleri rengin numunesi spektrofotometre renk okuma cihazı ile okutulur ve sistem rengin ağırlıkça hangi pastaların karıştırılması sonucu elde edilebileceğini formülleştirir. ANKA LINE TINT markası ile Avrupa kalite standartlarına da uygun olan pastalarımız, konvertör adı verilen şeffaf veya beyaz üstün kaliteli, çizilme direnci geliştirilmiş bazlar kullanılarak istenilen tür, renk ve parlaklıkta nihai boyaya dönüştürülür. ANKA LINE TINT, formüle dönüştürdüğü bu renkleri sizler tarafından verilecek olan kodlar ile sizin kişisel renk kartelanızı oluşturur. Yıllar sonra bile aynı rengin üretimi bu sisteme kayıtlı renk kitabınızdaki formül kayıtları ile mümkün olur. Tintometrik sistemde hazırlanan renkleri, mobilyalarınızda astar veya dolgu prosesinden sonra güvenle uygulayabilirsiniz.

Tintometrik Duvar

Tintometrik Duvar Sistemi ile iç mekan ve dış cephe duvarlarınız istediğiniz renge kavuşabilmektedir. Bilimsel olarak tintometrik ahşap sistemine çok benzer olan tintometrik duvar sisteminde su bazlı pastalar kullanılıp, ahşap konvertör bazlara göre çok daha farklı kimyasal karakteristiği bulunan şeffaf veya beyaz konvertörler kullanılmaktadır.

Tintometrik Ürünleri Gör

tint-sistemleri
tint-sistemleri

dekoratif-sistemler
ferforje-sistemler

Dekoratif Sistemler

Ahşap Renklendiriciler

ANKA LINE ahşap koruyucu renklendiriciler ile çevrenizdeki ahşapların hem daha dayanıklı olmasını hem de renklendirilmesini sağlar.

Ferforje Vernikler

Alüminyum yaldızlı ferforje vernikler ile evlerinizin işyerlerinizin ve diğer yaşam alanlarınıza estetik katan ferforje süslemelerinizin gümüş veya altın parıltı görüntüsü verir, cam cila vernik ile parkelerinize ışıltı katar, yat vernik ise kolay uygulama gerektiren dış mekan ahşaplarınızda kullanılabilir.

Endüstriyel – Rapid Boya ve Efektler

Endüstriyel ve Rapid astar boyalarımız alkid esaslı, hava kurumalı olup, üzerine uygulanacak olan son kat boyaların yüzüye tutulmasını sağlar ve daha dayanıklı bir yüzey oluşturur. Son kat endüstriyel ve rapid boyalarımız alkid esaslı olup, oldukça iyi yüzey örtücülüğe sahip ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Dekoratif amaçla kullanılabilecek olan endüstriyel ve rapid boyalarımız ürün gamımızda mevcuttur.

İnceltici Sistemler

Neredeyse boya sistemlerinde kullanılan ürünlerin tamamında kullanılan, genellikle tiner adıyla anılan incelticiler direkt olarak kurumayı, verniğin ahşap yüzeyde tam olarak yayılarak düzgün bir film tabakası oluşturmasını etkilediğinden, kaliteli yüzey elde etmek için son derece önemli rol oynarlar.

Çatlama, iğne başı deliklenmesi, kaynama, portakallanma, akma-sarkma, yapışma problemleri, kumlu yüzey oluşması ve zayıf yüzey elastikiyeti gibi kaliteyi son derece yakından etkileyen bu ve benzeri sorunlar, tinerlerin ihtiyaca uygun yapıda ve oranda kullanılmamasından kaynaklanmaktadır. Öyleyse bu sorunları aşmanın yegâne yolu ihtiyaca yönelik solventleri içeren, kirlilikten ve sudan arındırılmış doğru tip tinerlerin kullanılmasıdır.

Ahşap sanatkârları tarafından uygulanan boya ve verniklerinin seyreltilmesi amacı ile kullanılan inceltici sistemlerde ANKA LINE Poliüretan Tiner, Selülozik Tiner, Sentetik Tiner, Polyester Tiner, Üniversal Tiner, Retarder Tiner bulunmaktadır.

inceltici-sistemler-1
inceltici-sistemler-2a

Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz.